06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Zonnepanelen vaak ondeskundig geplaatst

Zonnepanelen vaak ondeskundig geplaatst

maandag 07 december 2015

Deze week was in het nieuws dat het rendement van zonnepanelen vaak tegenvalt door ondeskundige plaatsing van het systeem. Dit kan betekenen dat de panelen in elkaars schaduw staan, de inverter niet goed is afgestemd op het vermogen van het... Lees verder »
2015 goed zonnepanelenjaar

2015 goed zonnepanelenjaar

donderdag 26 november 2015

Zonnepanelen hebben in de eerste maanden van dit jaar meer opgeleverd dan gemiddeld.   Ondanks het wisselvallige voorjaar, heeft de zon van januari tot en met mei vaker geschenen... Lees verder »
Hoe zit het nu met de salderingsregeling?

Hoe zit het nu met de salderingsregeling?

donderdag 19 november 2015

De Nederlandse overheid heeft laten weten dat de huidige salderingsregeling tot 2020 ongewijzigd blijft. Mede naar aanleiding van Kamervragen van Liesbeth van Tongeren heeft minister Kamp 2 juli 2014 in de Tweede Kamer tijdens het Algemeen Overleg Decentrale Energie verklaart dat... Lees verder »
Zonnepanelen omzet in Nederland fors gestegen

Zonnepanelen omzet in Nederland fors gestegen

donderdag 22 oktober 2015

De verkoop van zonnepanelen is dit jaar verdubbeld. Importeurs en installateurs zien omzetstijgingen van 70 tot 100 procent ten opzichte van 2014, Sinds het mes is gezet in het woud aan subsidies en importheffingen en de regels zijn versimpeld maken vooral... Lees verder »
Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

donderdag 01 oktober 2015

 Het Britse bedrijf ITM Power heeft een waterstofstation geopend in Yorkshire. Daarnaast sloot het bedrijf een overeenkomst voor een tweede station in Londen. Waterstofexpert ITM Power voorziet de eerste Britse bestuurders van brandstofcelauto’s van duurzame waterstof. Het station in Yorkshire is gekoppeld... Lees verder »