06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

Britten kunnen wind- en zonnewaterstof tanken

donderdag 01 oktober 2015

 Het Britse bedrijf ITM Power heeft een waterstofstation geopend in Yorkshire. Daarnaast sloot het bedrijf een overeenkomst voor een tweede station in Londen. Waterstofexpert ITM Power voorziet de eerste Britse bestuurders van brandstofcelauto’s van duurzame waterstof. Het station in Yorkshire is gekoppeld... Lees verder »
Nieuwe subsidie voor zonnepanelen

Nieuwe subsidie voor zonnepanelen

dinsdag 22 september 2015

Sportverenigingen
Er blijk een nieuwe subsidie voor zonnepanelen te zijn. Echter is deze alleen voor sportverenigingen geldig en zijn er voorwaarden verbonden aan de aanvraag. Deze subsidieregeling heeft als doel energiebesparende maatregelen en duurzame energie te stimuleren bij sportaccommodaties. Lees verder »
Groningers opgelet: Aardbevingssubsidie!

Groningers opgelet: Aardbevingssubsidie!

woensdag 16 september 2015

Tijdelijke regeling waardevermeerdering
Al meer dan tienduizend inwoners van het aardbevingsgebied in Groningen hebben een subsidie aangevraagd om hun woning energiezuiniger te maken. Via de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering kunnen huizenbezitters met minimaal duizend euro bevingsschade maximaal vierduizend euro terugkrijgen voor... Lees verder »
Zonnepanelen worden een geduchte concurrent

Zonnepanelen worden een geduchte concurrent

woensdag 08 juli 2015

Concurrent van energiecentrales
Zonnepanelen zijn nu nog in opkomst, maar over pakweg vijftien jaar vormen ze waarschijnlijk een geduchte concurrent van de traditionele energiecentrales en bedrijven.  Adviesbureau Roland Berger rekent erop dat zonne-energie in 2030 voorziet in zeker 8 procent van... Lees verder »
Moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

Moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

maandag 06 juli 2015

Regelmatig krijgen wij de vraag of het noodzakelijk is om zonnepanelen schoon te maken. Als de panelen onder een hoek van 20 graden of minder zijn gemonteerd dan raden wij het zeker aan om het 1 x per jaar te... Lees verder »