06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Nieuws


Zonnepanelen energie? Let op uw saldering van zonnestroomlevering!

Zonnepanelen energie? Let op uw saldering van zonnestroomlevering!

vrijdag 19 juni 2015

ACM
Toezichthouder ACM heeft recent gewaarschuwd dat energieleveranciers consumenten met zonnepanelen onvoldoende informeren over het verrekenen van stroom die aan het net wordt teruggeleverd. Waar moet je als particulier op letten?

Salderen
Particulieren met zonnepanelen kunnen de stroom die... Lees verder »

1 op de 100 nieuwe auto's in Europa is nu elektrisch

donderdag 04 juni 2015

11.500 elektrische, plug-in hybride en hybride auto’s gingen in april van dit jaar over de toonbank in Europa. Daarmee heeft 1 procent van alle verkochte auto’s een elektrische aandrijving. Dat berekent het toonaangevende blog EV Sales. Daarmee is de Europese markt voor... Lees verder »

Solar Edge komt met StorEdge

woensdag 27 mei 2015

 De Israëlische Power optimizer-fabrikant SolarEdge lanceert op de InterSolar in München StorEdge Solutions. De productreeks verhoogt de zelfconsumptie van zonnestroom en maakt tegelijkertijd energieopslag mogelijk. Zoals eerder aangekondigd zal de StorEdge-oplossing compatibel zijn met Tesla's Powerwall. Bij StorEdge wordt standaard een... Lees verder »
Energiewereld op zn kop?

Energiewereld op zn kop?

zaterdag 09 mei 2015

Thuis je door zonnepanelen opgewekte energie opslaan om deze later weer te gebruiken? Het wordt de toekomst. Tesla
De aankondiging van Tesla op 30 april heeft de energie-markt wakker geschud. De thuisaccu van Tesla (nu al uitverkocht tot medio 2016) komt... Lees verder »
Ondernemers opgelet!

Ondernemers opgelet!

maandag 27 april 2015

EIA en KIA
Behaal een rendement tot 45%! Als u zakelijk een elektrische auto rijdt, dan zijn bij aanschaf van de zonnepanelen grote fiscale voordelen te behalen. U kunt gebruik maken van de EIA (Energie Investerings Aftrek) en de KIA... Lees verder »