06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Oestgeest

Wist u dat Sunnyfix ook in Oestgeest zonnepanelen levert?

Ook in Oestgeest wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Oestgeest

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Oestgeest. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Oestgeest bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Oestgeest. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Oestgeest.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Oestgeest

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Oestgeest

Oestgeest

Oestgeest, Piet Heinstraat


Een schans van 6700 Watt maakt het voor deze klant mogelijk zijn verbruik grotendeels op te vangen. Panelen van JA Solar... Bekijk project »
Oestgeest

Oestgeest, Prins Hendriklaan


12 panelen van Trina Solar 300 Watt full black. De 2 panelen op het andere dakvlak zijn voorzien van Tigo Optimizers. Omvormer... Bekijk project »
Oestgeest

Oestgeest, Prins Hendriklaan


3600 Watt aan Trina Solar 300 full black panelen met een Solax 3.3 single MPP omvormer. Bekijk project »