06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen in Voorschoten

Wist u dat Sunnyfix ook in Voorschoten zonnepanelen levert?

Ook in Voorschoten wonen mensen die goed kunnen rekenen. Met een terugverdientijd van 5 tot 7 jaar is het niet moeilijk de conclusie te trekken dat je na zo'n korte terugverdientijd nog 20 jaar gratis stroom hebt. Sunnyfix levert complete systemen met een garantie op de kortste terugverdientijd!

Zonnepanelen in Voorschoten

De zon schijnt overal in Nederland, dus ook in Voorschoten. Heeft u ruimte op uw dak, laat het ons gerust weten of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is ook geen enkel probleem voor ons om even langs te komen. Ook in Voorschoten bieden wij volledige service zoals deskundige begeleiding bij aankoop en advies op maat. Uiteraard installeert Sunnyfix ook bij u.

De installatie levert geheel of gedeeltelijk de elektriciteit op die u in de woning of het bedrijf gebruikt. Als u de energie op dat moment niet of niet helemaal gebruikt, levert de installatie het aan het net in Voorschoten. Bij een analoge meter (draaischijfje) draait uw meter terug, bij een digitale meter krijgt u voor de terug geleverde energie een vergoeding van uw energiebedrijf. Er vindt dan een saldering plaats. Dit is wettelijk vastgelegd voor heel Nederland, dus ook voor Voorschoten.

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Voorschoten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?

Vraag een offerte aanAfgeronde projecten in Voorschoten

Voorschoten

Voorschoten, Diepenbrockenlaan


3600 Watt met Jinko Solar full black 300 Watt. Omnik 4k TL2 met 2 x MPP Bekijk project »
Voorschoten

Voorschoten , Meerkoeteiland


Trina Solar 300 Watt full black Omniksol 4k TL2 Bekijk project »
Voorschoten

Voorschoten, Pauwenstraat


Op deze woning zijn 11 full black panelen van Sunrise geplaatst, verdeeld over 2 dakvlakken. Er zijn 2 strings gemaakt,... Bekijk project »