06 48 97 50 14 Offerte aanvragen ยป
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Sunnyfix zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Fam. G. Pouw


Eind 2018 een offerte aangevraagd bij Sunnyfix
Binnen een paar dagen een duidelijke offerte in huis en na telefonisch overleg een bezoek thuis waarin duidelijk werd uitgelegd hoe men te werk zou gaan
Eind maart zijn 15 panelen geplaatst op op m. i. zeer vakkundige wijze.
De monteurs werken netjes en secuur en denken mee.
Kortom 100 % tevreden over Sunnyfix een aanrader.

Franklin


Het contact met Sunnyfix verliep vrij soepel. Nadat Sunnyfix bij ons langs waren geweest kregen wij een goed gespecificeerde en scherp geprijste offerte. Ook de installatie verliep soepeltjes.Waarbij Niels en zijn collega ons een duidelijke uitleg van de werking van de omvormer en de zonnepanelen heeft gegeven.

Berry kerkhof


De zonnepanelen had ik al in bezit alleen de omvormer en de montage moest nog gebeuren zonder problemen een nette offerte al waren de panelen niet geleverd door dit bedrijf toch wilden men ze monteren.Zeer vriendelijk personeel en vakkundig gemonteerd wij hopen hier jaren plezier van te hebben, het bedrijf staat voor de volle honderd procent achter zijn product en service zeer betrouwbaar dus aan te bevelen

Peter


na veel offertes van anderen terecht gekomen bij Sunnyfix, en daar kregen we gelijk een goed gevoel van.
De offerte was duidelijk en helder. veel advies en goede tips gekregen.
uiteindelijk konden we ze laten plaatsen. top werk goed voorbereid. Wij zijn erg te spreken over panelen en de manier van werken.
we hebben nu 13 panelen met 3900Wp laten leggen op twee schansen van 6 stuks en een los paneel er achter. de 14de paste net niet.
Afwerking in huis en de meter kast punt gaaf.
Het fijnste is in het voor trject er wordt niets op gedrongen en het tempo bepaal je zelf.

Sunnyfix super bedankt, jullie hebbener weer een ambasadeur bij ;)

Joep Smulders


Al tweemaal zonnepanelen bij Sunnyfix aangeschaft. Laatste keer 20 panelen met 2 omvormers en 10 panelen ervan keurig op een schans op de garage verwerkt. Henk en Pieter denken prima met je mee voor een oplossing op maat. Ook hun zonen leveren vakwerk! Een familiebedrijf waar je op kunt vertrouwen.