06 48 97 50 14 Offerte aanvragen »
  • Gratis advies bij u thuis
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Systemen op maat
  • Binnen 7 jaar terugverdiend

Reviews


Wat vinden de mensen van Sunnyfix zonnepanelen? Lees het hier! Klik op een naam voor de tekst. Wilt u zelf een review schrijven?

Peter


na veel offertes van anderen terecht gekomen bij Sunnyfix, en daar kregen we gelijk een goed gevoel van.
De offerte was duidelijk en helder. veel advies en goede tips gekregen.
uiteindelijk konden we ze laten plaatsen. top werk goed voorbereid. Wij zijn erg te spreken over panelen en de manier van werken.
we hebben nu 13 panelen met 3900Wp laten leggen op twee schansen van 6 stuks en een los paneel er achter. de 14de paste net niet.
Afwerking in huis en de meter kast punt gaaf.
Het fijnste is in het voor trject er wordt niets op gedrongen en het tempo bepaal je zelf.

Sunnyfix super bedankt, jullie hebbener weer een ambasadeur bij ;)

Joep Smulders


Al tweemaal zonnepanelen bij Sunnyfix aangeschaft. Laatste keer 20 panelen met 2 omvormers en 10 panelen ervan keurig op een schans op de garage verwerkt. Henk en Pieter denken prima met je mee voor een oplossing op maat. Ook hun zonen leveren vakwerk! Een familiebedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Theo en Kristel van der Salm


Deskundig, geen poespas, gewoon duidelijk in advies.
Montage was supersnel gebeurd en zeer netjes.
Zeer beschaafde mensen waar het fijn mee praten en werken is. En last but not least, voor ons de meest voordelige offerte van allen die wij hebben aangevraagd.

Ton Veenhof


Goedemorgen,
Wij hebben nog geen zonnepanelen, maar mochten wij er toe overgaan dan zeker,
SUNNYFIX.
gr. Ton

Arie Meerkerk


Ongeveer een jaar geleden zijn we in contact gekomen met de mensen van Sunny Fix, onze VvE had bij 5 verschillende bedrijven offerte gevraagd en daar kwam Sunny Fix voor ons als beste uit.
Ook Albert Hein, mede eigenaar van het complex, was voorstander van het plaatsen van zonnepanelen.
We kregen een goed advies en in november hebben Henk en Pieter een duidelijke presentatie voor de VvE vergadering gegeven waarna wij als bestuur het fiat van de leden kregen om tot aankoop over te gaan.
Na een vernieuwde offerte waren we het snel eens en werden er in februari 2017 66 panelen op één van de daken van het complex geplaatst, we hopen hiermee ongeveer 18000Kw per jaar op te wekken, dat is ongeveer een derde van ons jaar verbruik in de algemene ruimten en de parkeergarage.
Het goede contact met hen en hun medewerkers hebben geleid tot een prima resultaat, nette, deskundige en harde werkers, mannen bedankt.
Voor de toekomst wensen we jullie het allerbeste, veel opdrachten en wie weet is er ooit nog een vervolg.