06 48 97 50 14 Offerte aanvragen >>
  • Wij leveren een systeem op maat
  • Terugverdientijd van 5 tot 7 jaar
  • Duurzaam alternatief op stroom
  • Plug en play installatie

Zonnepanelen Apeldoorn

Steeds vaker sieren zonnepanelen de daken in Apeldoorn. En dat is niet zo heel vreemd. Want zelfs met bewolking werken uw panelen van Sunnyfix. En dat voor minstens 25 jaar. Verdien in 5 tot 7 jaar uw panelen terug en kies voor een duurzaam alternatief op stroom. Laat u binnenkort ook zonnepanelen installeren op uw dak in Apeldoorn?

Hoeveel zonnepanelen wilt u op uw dak in Apeldoorn?

Van een paar zonnepanelen tot een groot systeem op een plat dak: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren namelijk speciale systemen, volledig op maat gemaakt. Kies uit verschillende zonnepanelen en combineer ze met het juiste toebehoren zoals warmtepompen, pelletketels en omvormers. Wilt u meer informatie over een systeem op maat? We lichten graag de mogelijkheden verder voor u toe: telefonisch of bij u op locatie.

Bekijk een overzicht van onze projecten online

Bent u benieuwd wat voor systemen wij in Apeldoorn hebben gerealiseerd? Bekijk in dat geval eens onze projecten die wij tot op heden hebben uitgevoerd. En ziet u in ons online overzicht een interessant systeem dat u ook graag op uw dak terugziet? Laat het ons weten en wij maken het voor u werkelijkheid.

Staat uw project er binnenkort ook tussen?

Doordat wij door het hele land zonnepanelen voor een scherpe prijs aanbieden en installeren, zou het zomaar kunnen dat uw woning in Apeldoorn binnenkort ook tussen onze projecten staat. Van tevoren geven wij u graag meer informatie; bij u thuis, middels een offerte of als u belt naar 06 48 97 50 14.