06 48 97 50 14 Offerte aanvragen >>
  • Wij leveren een systeem op maat
  • Terugverdientijd van 5 tot 7 jaar
  • Duurzaam alternatief op stroom
  • Plug en play installatie

Zonnepanelen Emmen

Met zonnepanelen van Sunnyfix brengt u kwaliteit aan op uw dak in Emmen. Snelle levering, advies op maat en een scherpe prijs. Dat wil u toch ook? Lees alvast de reviews online of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om het een en het ander toe te lichten.

Installeer uw zonnepanelen in Emmen zelf of laat het door ons doen

Een groot voordeel van onze systemen is dat u met plug en play uw installatie binnen een paar uurtjes al voor elkaar heeft. Laat u de installatie en de aanmelding bij uw netwerkbeheerder liever aan ons over? In dat geval gaan onze monteurs graag het dak voor u op.

Profiteer van fikse kortingen met producten uit de aanbieding

Wist u dat wij ook diverse zonnepanelen in de aanbieding hebben? Kies bijvoorbeeld voor een compleet systeem voor een aantrekkelijke prijs, zodat de zonnepanelen als een volledig pakket geïnstalleerd kunnen worden op uw woning in Emmen.

Vraag een offerte aan

Natuurlijk wilt u graag weten wat de zonnepanelen voor uw woning in Emmen gaan kosten. Maak in dat geval aan ons kenbaar hoeveel panelen uw wenst te hebben en vraag vrijblijvend een offerte aan. Spreekt u ons liever telefonisch? In dat geval bereikt u ons door te bellen naar 06 48 97 50 14.