06 48 97 50 14 Offerte aanvragen >>
  • Wij leveren een systeem op maat
  • Terugverdientijd van 5 tot 7 jaar
  • Duurzaam alternatief op stroom
  • Plug en play installatie

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen voor uw dak in Nijmegen haalt u natuurlijk bij Sunnyfix. Waarom? Wij leveren een systeem op maat, bieden van tevoren advies bij u op locatie, leveren snel en hanteren een scherpe prijs. En in slechts 5 tot 7 haar heeft u uw zonnepanelen op het dak in Nijmegen al terugverdient. Denk aan morgen en schakel onze specialisten vandaag nog in!

Kies uit verschillende zonnepanelen voor op uw dak in Nijmegen

Van grote tot aan kleine oppervlakken en van schuine tot aan platdaken. Onze zonnepanelen zijn voor iedere situatie dé oplossing. Wat de beste variant voor uw dak en wensen is laten we graag aan u weten, nadat u contact met ons heeft opgenomen.

Vraag een offerte aan voor uw zonnepanelen in Nijmegen

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat de zonnepanelen in uw situatie gaan kosten. Dit is afhankelijk van tal van factoren zoals het type zonnepaneel en het aantal panelen dat u graag wilt laten monteren. Vraag daarom alvast een offerte aan, zodat wij binnen 48 uur de mogelijkheden met u door kunnen nemen.

Wij komen graag bij u langs

Om een advies op maat voor uw dak te bieden, gaan onze vakmannen natuurlijk het liefste even bij u het dak op. Daarom plannen we graag een afspraak met u in, die u maakt door te bellen naar 06 48 97 50 14. Ook voor vragen zijn wij bereikbaar op dit nummer.